Badrumsrenovering

På WEAB har vi flera duktiga plattsättare som kan hjälpa er med er badrumsrenovering.
Vi samarbetar med många olika leverantörer av kakel och klinker vilket ger er som kund ett brett urval och möjligheten att hitta det som ni söker.

Vårt mål är att ni som kund ska bli nöjda och det är ni som kund som bestämmer hur ert badrum ska bli. Ifall ni har frågor och funderingar hjälper vi gärna er att hitta lösningar.

Vi garanterar ett arbete av hög kvalité. På WEAB erbjuder vi totalentreprenad till er badrumsrenovering. För er som kund innebär det att ni enbart behöver vara i kontakt med oss.

Vi ser till att plattsättare, VVS-montörer och elektriker finns på plats när dem behövs, på så sätt skapas en effektiv arbetsprocess.

När det kommer till badrumsrenovering finns en del regler och föreskrifter som bör följas. Våra plattsättare är utbildade och har rätt kompetens för att utföra arbetet på ett korrekt, säkert och hållbart sätt.

Genom att anlita oss och våra plattsättare garanterar vi er ett badrum som kommer hålla under en lång framtid. Vårt främsta mål är att ni som kund ska bli nöjda.

När ni renoverar ert badrum med oss får ni ett GVK-intyg som garanterar att arbetet är korrekt utfört.

GVK-intyg markerat med direktlänk till flik GVK