Om oss

W Entreprenad i Skåne AB, tidigare LP Golv & Kakel i Skåne AB, är ett systerföretag till LP Måleri och har i många år varit en del av verksamheten men är sedan årsskiftet 2010/2011 ett eget bolag.

W Entreprenad i Skåne AB ägs av Mikael Waltscheff som har varit verksam i firman sedan 1989.

2022.03.30 valde vi att lämna namnet LP Golv och dess logotyp framför allt p.g.a. att vi växt ur våra nuvarande lokaler och behövde i samband med det ett nytt bolagsnamn. Med vårt nya bolagsnamn W Entreprenad i Skåne AB ser vi nya möjligheter att utvecklas och växa. För enkelhetens skull har vi valt att förkorta och marknadsföra oss under namnet WEAB.

Vår verksamhet

Den huvudsakliga verksamheten är service och renoveringar gällande parkett, plastmattor, kakel och klinker.

De senare åren har vi även vuxit inom byggsektorn. Med vårt nya bolagsnamn är målet att kunna växa och ses som en totalentreprenör inom byggbranschen och inte enbart förknippas med golv.
 
Idag är vi ca 80 medarbetare med olika sorters kompetens. Hos oss hittar du yrkeskunnig personal inom golvläggning, plattsättning, snickeri, VVS samt rivning/sanering. Vi har också tillstånd från arbetsmiljöverket för sanering av asbest.
 
Vi kan helt enkelt erbjuda dig som konsument en helhetslösning för ditt projekt, allt ifrån utrivning till färdig installation.
 
Vårt huvudkontor ligger i Helsingborg men vi har även utgångspunkter i Malmö, Landskrona och Ängelholm och har i stort sett hela Skåne som arbetsmarknad.