GBR

Auktoriserat Golvföretag

Ett Auktoriserat Golvföretag utför golvinstallationer med dokumenterad kompetens inom installationsteknik, renovering och service av golv samt olika ytskikt.

Auktorisationen visar beställare att företaget arbetar efter en dokumenterad kvalitetsplan, miljöplan och arbetsmiljöplan samt följer utvecklingen i branschen för att med kunskap och kompetens möta kundernas krav, önskemål och behov.

Ett Auktoriserat Golvföretag som utför våtrumsarbeten är alltid GVK-auktoriserat, oavsett om det gäller plast- eller keramikarbeten.

Trygghet för dig som privatperson

Inom Golvbranschen, GBR, hittar du seriösa golvföretag med golvläggare, plattsättare och golvslipare som uppfyller krav på ordnad ekonomi, följer branschens riktlinjer samt lämnar ett års utförandegaranti (material- och installationsfel).

Även företag som tillverkar och levererar golvmaterial är anslutna till Golvbranschen, GBR.

Golvbranschen, GBR, är en medlemsfinansierad branschorganisation för allt som har med golv eller ytskikt att göra och verkar för att utveckla och förbättra golvrelaterade arbeten samt att erbjuda bra tjänster till anslutna företag och dess beställare, t.ex. privatpersoner.

Vill du veta mer om GBR kan du gå in på golvbranschen.se